Segervisst Uppsala Tar Sig An Borås !


Det blir bli ett kärt återseende för Anders Jonsson. I två säsonger var han tränare för Västgötalaget. Men det är inte många spelare som finns kvar sedan hans tid i klubben.
- Jag tror det bara är Jonas (Larsson), Simon (Andreasen), Henrik (Carlsson)och Adam (Andersson) som är kvar. Det ska bli kul att komma tillbaka, säger Jonsson.
När lagen möttes i Fyrishov i den andra omgången blev det Boråsseger med 76-68.
- Det var den största besvikelsen för i år. Den matchen skulle vi ha vunnit. Vi har förbättrat oss på allt sedan dess. Det här blir en helt annan match.

Uppsalas gameplan
är att spela aggressivt, sätta press och hålla hög fart framåt från start.
- Borås är ett bra returtagarlag, så det gäller att vi är hungriga under korgarna, säger Jonsson, vars lag åker ner med buss till Borås först vid 11-tiden på tisdagen. Vid 17.30 beräknas laget var framme vid arenan.

Tillbaka i Uppsala är Sebastian Kvissberg efter sjukdoms- och skadebekymmer. Någon som inte följer med är Richard Blomberg som fortfarande är fotskadad. Annars är laget intakt.
- Borås inledde bra, men är inne i en svacka. Det ska vi försöka utnyttja, säger Anders Jonsson, som tror att sviten med fyra raka förluster nu kommer att brytas i förra hemmaarenan. Släkten är värst som det brukar heta.

Skrivet av mathias Rutegård !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0