Ligan Som Den Ser Ut i Nu-Läget !

Sundsvall 11 9 2 54 18
Plannja 10 8 2 162 16
Norrköping 10 8 2 79 16
Solna 10 8 2 4 16
ecoÖrebro 11 7 4 20 14
Gothia 11 5 6 33 10
Borås 10 4 6 5 8
Uppsala 11 4 7 -57 8
Södertälje 10 2 8 -73 4
Jämtland 10 1 9 -127 2
08 Stockholm 10 1 9 -100 2
 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vårt Uppsala Ligger just nu på den sista slutspels-platsen med 8 Poäng på 11 matcher , detta efter en stor förlust i Stadium Arena , Norrköping.

Gothia Börjar Röra På Sig och har 3 raka Segrar , Tyvärr Så Har Man Tappat ''Ringström'' Till Italien.

Mitten-Tippade ''Jämtland'' Ser det riktigt tungt ut för och har bara tagit en enda Seger på 10 matcher i årets liga.

Botten-Tippade EcoÖrebro Har Imponerat och har b.l.a vunnit över Final-Tippade ''Norrköping Dolphins'' Som Just Nu Ligger på en delad andra-plats, EcoÖrebro's framgång beror främst på att man har många rutinerade och även talangfulla Spelare Som B.l.a Pierre Hampton som Värvades Från Uppsala.

Solna Har Även Dom Kommit igång nu och har fått in tidigare Jämtlands-spelaren : ''Andrew Mitchell'' Som Ger mycket till laget och senast tog man en meriterande mot ''Sundsvall Dragons''. Sen Har Dom Ju även Lag-Kaptenen Lesli Myrthil som nog är en stor anledning till att man även är däruppe i toppen även i år.

Plannja Är som vanligt ett topp-lag i år efter att man fortfarande har kvar stommen av laget från Förra Säsongen, Som T.ex ''Enbom'', ''Larsson'' och även ''Rosendahl'', sen har dom även fått in Stjärn-Amerikanen Brandon McKnight som tillför laget fruktansvärt Mycket , Man har även fått in gamla Helsingborg och 08-Spelaren , Johan Åkesson som är väldigt viktig i Tre-sekunders-området , han gör mycket viktiga poäng och tar även dom nödvändiga Returerna.

Norrköping är ''Favoriter'' Till att ta hem guldet i år efter en svidande final-förlust förra säsongen mot Sundsvall Dragons , Norrköping är det lag som ser bäst ut om man tittar på truppen och man har kvar spelare som t.ex Joseph Mcnaull, Kenneth Grant , Fred Drains och Joakim Kjellbom , samtidigt som man har tagit in några riktigt viktiga Spelare till Truppen , b.l.a George Gervin , Som är tillbaka i svensk basket efter en säsong med skade-problem . Här Kommer Några Fler , Oladapo Ayuba , 3-poängs-Kungen Mikael Lindquist som är väldigt viktig i just deras tre-poängs-skytte.Tog Senast En Stor-Seger mot vårat Kära Uppsala Basket i Stadium Arena , Norrköping med hela 105-78 i Norrköpings Favör.

Södertälje BBK går även för dom mot ett tungt år i årets liga och ligger just nu på nionde-platsen i ligan vilket betyder att dom i nu-läget missar slutspelet , Problemet är att dom inte har någon riktig bredd i laget och dom leds främst av Borislav ''Boka'' Djuric Och Point-Guarden Rickard Eriksson som båda tidigare har spelat i Uppsala-Linnet.

Sundsvall Dragons Är Även i år ett Topp-Tippat Lag efter förra säsongen's SM-Guld , Dom har även i år en stark Trupp , man har tagit in spelare som , Mats Levin (Tidigare i Solna) , John Jonker (Amerikan) ,Andrew Spagrud (Tidigare i Kanada).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0