Ingen Revansch För Uppsala i Fyrishov !

Uppsala förlorade återigen mot Plannja.
Quarter 1:
De första fem minuterna var Plannjas. De rörde bollen väldigt väl i anfall och deras defence tvingade Uppsala till att halvdåliga avslut. Men allt detta ändrades halvvägs genom quartern då Uppsala tog en time out. De kom ut starkare och mer fokuserade för att vinna kvarten med ett poäng.

Om vi ska nämna namn den här kvarten måste jag säga att jag var väldigt imponerad av Viktor Gaddefors inhopp. Han gjorde ett bra riktigt jobb med att ta bollen till korgen starkt och visade ingen respekt för Plannjaspelarna.

17-16 Uppsala

Quarter 2: Det finns inte mycket att säga om den här kvarten. Det var ganska mycket fram och tillbaka, med lite mer tillbaka än fram. Plannja vann både quarten på planen och på läktaren. Ja, de 40-talet fans som Plannja hade med sig hördes mer än de dryga 1000 fans som satt på Uppsalasidan.

36-46 Plannja

Quarter 3: Började på samma sätt som första - till Plannjas fördel. Men precis som första kvarten så lyckades Uppsala komma tillbaka, men dock inte lika mycket som i Q1. Uppsala kapade Plannjaledningen till som minst 10 poäng men kom inte närmare än så.

54-72 Plannja

Quarter 4: För varje quarter som går så hittar jag mindre att säga. Uppsalas intensitet verkade komma och gå då de lyckades tända till i några anfall/defense sekvenser för att sedan försvinna igen.

83 - 71 Plannja

Addendum: Det verkade ganska enhälligt i pressrummet, i protokollet och på golvet att Chris Ryan hade en bra kväll. Han gjorde totalt 21 poäng, drog ner 12 returer och hade 3 steals.

Poängbäst i Uppsala var Howard Frier med 20 poäng, 6 returer och 2 steals, följt av Anton Gaddefors med 18 poäng.

Jag vill än en gång ge lite props till Viktor Gaddefors som väldigt spelade väl idag och verkligen förtjänade de 10 minuterna han fick (om inte mer).

Det positiva ikväll måste jag säga var publiksiffran. 1047 av er kom ner för att kolla på den här matchen vilket jag hoppas är början på trend?



Poäng, Uppsala: Howard Frier 20, Anton Gaddefors 18, Fredrik Jönzén 9, Mannos Nakos 6, Andreas Person 6, Marko Djuric 6, Viktor Gaddefors 2, Axel Nordström 2, Jeff Horowitz 2.

Skottprocent, tvåor: 42,9-56,0
Skottprocent, treor: 34,8-27,8
Skottprocent, straffar: 62,5-66,7
Offensiva returer: 14-8
Returer, totalt: 43-39
Bollstölder: 5-10
Bollförluster: 17-9
Blockar: 3-5
Publik: 1 047.

Så var matchen quarter för quarter

Skrivet av Mathias Rutegård !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0