Härlig Seger För Vårat Uppsala !


Där var jättegratismatchen över och Uppsala Basket kom ut som segrare.


Quarter 1: Den första kvarten var det mest Uppsalas inside-spel som levererade poäng i form utav Jeff Horowitz. Detta var början på en väldigt bra kväll för Jeff som var 100% på tvåorna hela kvällen med 9/9 satta skott. Lite längre ut på planen jobbade Viktor Gaddefors och precis som förra hemmamatchen gjorde Viktor ett riktigt bra jobb med att ta bollen till korgen starkt och riva ner defensiva returer.

Pierre Hampton, som spelade för Uppsalas Division 1 lag förra säsongen, var väldigt bra i både anfall och försvar och blev ecoÖrebros high scorer både den här kvarten (med 5 poäng) och för hela matchen (16 poäng).

16-17 ecoÖrebro

Quarter 2: Det var ungefär två minuter in på den andra kvarten som Uppsala vände och verkligen tog tag i matchen. Vändningen kom i form utav Mannos Nakos som körde sitt skoningslösa grekdefence. Det var som i filmen "300" (trots att Mannos är inte lika vältränad som Kung Leonidas).

Hela Uppsalalagets defence kom igång tack vare Mannos och de gick på en 12-0 scoring run. ecoÖrebro kämpade dock emot och svarade direkt med en egen 7-0 run.

47-40 Uppsala

Quarter 3: Jeff Horowitz fortsatte att leverera för Uppsala i den tredje kvarten. Han missade bokstavligt talat inte ett enda skott innanför trepoängslinjen och var 2/3 på treorna.

Publikhöjdpunkten den här kvarten var antagligen en pass från Frier (som ingen kunde gissa på skulle komma) till Horowitz som ledde till en dunk över vilka de än var som stod i vägen.

71-53 Uppsala

Quarter 4: Det finns inte mycket att säga om den sista kvarten. Den bjöd på fortsatt stabilt spel från Uppsala och ecoÖrebro lyckades aldrig komma ikapp Uppsalaledningen.

Final: 97-78 Uppsala

Addendum: i ecoÖrebro så stog Pierre Hampton, Jesper Andersson och Odin Lindell som stog för poänggjörandet. De hade tillsammans 60% av ecoÖrebros poäng. Poängbäst var Jesper Anderson och Pierre Hampton med 16 poäng. Tvåa kom Odin Lindell på 15 poäng och trea var Andrew Pleick på 11p.

Det är också viktigt att notera att ecoÖrebro saknade deras bästa scorer Drazen Klaric ikväll. Klaric leder för närvarande svenska basketligan i points-per-game.

I Uppsala var Jeff Horowitz poängbäst med 24 poäng (11 returer och 2 steals). Andreas Person och Fredrik Jönzen delar andraplatsen på 16 poäng var och Anton Gaddefors kom in trea på 14 poäng.

Skrivet Av : Damoon Rashidi , Uppsalabasket.nu !

GO RED GO !

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0